OBJAVITE

Bauland

Kanton/Regija
Sarajevo
Lokacija
Novo Sarajevo
Adresa
Nedima Filipovića 8
Telefon
062 080 550

O nama


O NAMA
Bauland Nekretnine - Nova lokacija
Bilo da se radi o nekretnini koju ćete učiniti svojim domom ili poslovnom prostoru, bilo da iznajmljujete ili prodajete nekretninu, tu smo da Vas vodimo kroz cijeli postupak i za Vas riješimo mnoga pitanja.

Mi znamo da kupoprodaja nekretnina zna biti vrlo stresna situacija. Upravo stoga, kako bi smo zaštitili naše klijente, mi odrađujemo kompletan posao u postupku kupoprodaje nekretnina od početka do kraja. Brinemo se da Vaši interesi budu u potpunosti zaštićeni, da nekretnine od Vašeg interesa imaju potpuno transparentne i uredne papire, te da po završetku uspješnog procesa kupoprodaje nekretnine ne doživite neugodna iznenađenja!

Posvećenost

Svaka nekretnina je jedinstvena i svakoj se nekretnini, kao takvoj, treba individualno pristupiti. Individualni pristup polazišna je tačka prilikom ispravne prezentacije nekretnine te naša Agencija u tome vidi svoju prednost. Nije nam u interesu u ponudi imati na stotine stanova, nego dobrim pristupom stvoriti uvjete koji će dovesti do što brže realizacije kupoprodaje.

Mreža klijenata

U interesu nam je kroz svoj rad kao i dosadašnje iskustvo u posredovanju nekretnina stvarati što veću bazu poznanstava i potencijalnih klijenata, bilo na strani ponude ili strani potražnje. Vjerujte nam, stalno radimo na tome!

Prisutnost

Idemo u korak s vremenom i društvene mreže shvaćamo ozbiljno. Važnost pravovremene informacije ciljanoj skupini naša je glavna briga. Gradimo Agenciju s kojom ćete biti u pravo vrijeme na pravom mjestu!

Naša Facebook grupa Bauland Nekretnine koja broji preko 63.000 članova, garancija je da Vaša nekretnina ne može ostati neprimijećena.

Prezentacija

Dobra prezentacija ključni je faktor u prodaji nekretnine. Isto tako, loša prezentacija ostavlja negativan prvi dojam, koji je najvažniji. Pouzdajte se da će Vaše nekretnine biti prezentirane na najbolji mogući način.

Raspolažemo profesionalnom opremom – full frame kamerama, širokokutnim objektivima za fotografisanje nekretnina, dronovima, stabilizatorima slike te 360 kamerama. Na ovaj način garantujemo kvalitet fotografija (visoka rezolucija) i snimka koji može ići do 4K kvalitete.

Agencija Bauland Nekretnine je ispunila sve uvjete propisane Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.

Kontaktirajte nas

062 080 550
Nedima Filipovića br.8, Čengić Vila
info@bauland.ba

Naš YouTube kanal
 


Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.

Prikaži opcije